Bebe Mihu, sotul Mariei Dragomiroiu, ne da o veste buna! Turistii aflati pe Litoral nu vor mai fi poluati fonic de vanzatorii de bilete. Bebe Mihu se ocupa de mai bine de 20 de ani de realizarea spectacolelor de la malul marii. BILETE IEFTINE
Bebe Mihu, sotul Mariei Dragomiroiu, ne da o veste buna! Turistii aflati pe Litoral nu vor mai fi poluati fonic
de vanzatorii de bilete.

Bebe Mihu se ocupa de mai bine de 20 de ani de realizarea spectacolelor de la malul marii.
BILETE IEFTINE. Si in acest sezon estival va fi prezent pe litoral, de pe data de 10 iulie, cu show-ul ""Pretul succesului"", pe afis figurand artisti precum Romica Tociu, Cornel Palade, Mirabela Dauer, Talisman, Carmen Serban, Adi de la Valcea, Jean Constantin, Gheorghe Gheorghiu, Maria Dragomiroiu si trupa Trident: ""De anul acesta i-am obligat pe interpreti sa cante live. Poate pe fetele de la Trident le voi lasa sa faca playback, din motive lesne de inteles"". Desi, de la distanta, susele par o afacere, iata ca Bebe nu e de aceeasi parere: ""Pretul biletelor stagneaza de mai bine de patru ani la 100.000 de lei, in conditiile in care au crescut substantial plata artistilor, impozitele, chiriile si cazarea personalului tehnic. Mai adaugati si costul afiselor, am tiparit 20.000 de bucati"". Pentru ca anul trecut, Teatrele de Vara aratau ca dupa bombardament, Bebe a scos din buzunar mai bine de jumatate de miliard de lei pentru imbunatatiri: ""Am vopsit scaunele, am refacut WC-urile, am reparat tot ce era daramat, in sfarsit, sunt conditii omenesti atat pentru vedete, cat si pentru spectatori"".
TOMBOLA. Cum organizatorul de spectacole a primit numeroase reclamatii in privinta gornistilor, acesta s-a gandit sa ii invete bunele maniere: ""Gornistii nu mai au voie sa streseze turistii de pe plaja. In plus, au obligatia sa anunte cand un solist lipseste de la spectacole. Oricum, pe afisul de la intrare va fi acoperit numele celui absent, asa mi se pare elegant. Pentru a atrage cat mai multi spectatori, a fost organizata o tombola, premiile constand in excursii in strainatate, oferite de firma ATLABIS"". Dar de ce se mai intampla sa traga chiulul vedetele? ""E vorba de bani. In caz ca altcineva le ofera o suma mai mare, e clar ca acel solist te lasa balta.""


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.