Prima mansa din cadrul turului II al Cupei UEFA - Intertoto a inceput cu o intarziere de o ora, datorata unei ploi torentiale care s-a abatut asupra Constantei. In cele din urma arbitrul a permis desfasurarea partidei, iar constantenii au incep
Prima mansa din cadrul turului II al Cupei UEFA - Intertoto a inceput cu o intarziere de o ora, datorata unei ploi torentiale care s-a abatut asupra Constantei.

In cele din urma arbitrul a permis desfasurarea partidei, iar constantenii au inceput in tromba, insa fundasul Gheara a ratat un penalty in minutul 5. Elevii sarbului Vukotici au deschis totusi scorul, in minutul 20, prin Tibor Moldovan, dar bulgarii au revenit si au egalat prin Vandev (a€™33). Pe un teren desfundat, gazdelor le-a fost tot mai greu la constructie, in timp ce gruparea din Plovdiv era multumita de rezultat. Numai ca, in ultimul minut de joc, Iulian Apostol a adus victoria ""marinarilor"". Returul se va disputa peste o saptamana, in Bulgaria. Daca Farul va trece mai departe, va intalni formatia franceza AJ Auxerre.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.