Comisia de Disciplina a FIFA a lansat o ancheta impotriva mijlocasului argentinian Maxi Rodriguez, banuit ca l-a lovit pe germanul Bastian Schweinsteiger in timpul incidentelor survenite dupa sfertul de finala Germania - Argentina. ""Nici un ju
Comisia de Disciplina a FIFA a lansat o ancheta impotriva mijlocasului argentinian Maxi Rodriguez, banuit ca l-a lovit pe germanul Bastian Schweinsteiger in timpul incidentelor survenite dupa sfertul de finala Germania - Argentina.

""Nici un jucator german nu va face obiectul unei anchete. Inca se studiaza deschiderea unei anchete privind comportamentul responsabililor staff-ului tehnic al germanilor si al argentinienilor. Nu pot da nici un nume, dar Comisia de Disciplina studiaza rapoartele si vizioneaza imaginile incidentelor pentru a lua o decizie rapida. Este o problema urgenta"", a declarat Markus Siegler, directorul de comunicare al FIFA.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.