FC ARGES. Consiliul Local al Primariei Pitesti a hotarat ieri sa aprobe bugetul de doua milioane de euro necesar pentru construirea instalatiei de nocturna a Stadionului Nicolae Dobrin. Primarul Tudor Pendiuc va organiza o licitatie in urma careia va
FC ARGES. Consiliul Local al Primariei Pitesti a hotarat ieri sa aprobe bugetul de doua milioane de euro necesar pentru construirea instalatiei de nocturna a Stadionului Nicolae Dobrin. Primarul Tudor Pendiuc va organiza o licitatie in urma careia va fi aleasa cea mai buna oferta. Instalatia de nocturna a stadionului din Trivale va fi gata cel tarziu in luna martie a anului viitor.
DINAMO. Conducerea echipei Dinamo a semnat ieri prelungirea contractului de sponsorizare cu Emporiki Bank. ""Speram ca prelungirea parteneriatului sa aiba un impact direct asupra ambelor branduri si mai speram sa fim parteneri de imagine si in Champions League"", a declarat directorul general al bancii, Cornel Stanescu. In alta ordine de idei, antrenorul Mircea Rednic va renunta la serviciile sarbului Leo Lerinc, care mai avea contract cu Dinamo pana in vara anului viitor. ""Nu s-a prezentat la antrenament fara sa dea vreo explicatie. Este un comportament de amator"", a declarat tehnicianul.
TENIS. Victor Crivoi s-a calificat in turul doi la BCR Open Romania, dupa ce l-a invins in trei seturi, scor 7-5, 4-6, 6-4, pe argentinianul Edgardo Massa. Crivoi, care participa la aceasta competitie pe baza unui wild-card, a fost finalist al turneului Brasov Challenger, incheiat duminica. Tenismanul roman il va intalni in turul secund pe castigatorul partidei dintre germanul Simon Greul si francezul Paul-Henri Mathieu.
JIUL. Oficialii clubului din Petrosani au depus ieri un memoriu la FRF in care solicitau suspendarea arbitrului Aurelian Simion, cel care a condus partida cu CFR Cluj, scor 1-1. Conducatorii Jiului il acuza pe Simion de viciere de rezultat si de faptul ca nu l-a eliminat pe jucatorul CFR-ului Vasile Jula
atunci cand l-a lovit, fara balon, pe Bogdan Vrajitoarea. Acesta este cel de-al treilea memoriu pe care Jiul il depune in sezonul actual, dupa cele de la meciurile cu Dinamo si cu Gloria, cand a reclamat arbitrajele lui Sebastian Coltescu, respectiv Robert Dumitru.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.