Informatiile compromitatoare legate de fostul premier bulgar Simeon de Saxa-Coburg au fost pure inventii. Acuzatorul a recunoscut ca l-a tarat in noroi doar pentru a-i face pe plac Printului Victor Emmanuel de Savoia, care avea de reglat niste c

Informatiile compromitatoare legate de fostul premier bulgar Simeon
de Saxa-Coburg au fost pure inventii. Acuzatorul
a recunoscut ca l-a tarat
in noroi doar pentru a-i face pe plac Printului
Victor Emmanuel de Savoia, care avea de
reglat niste conturi cu
fostul premier.

Omul de afaceri Paolo Cerani a vrut sa il ajute pe controversatul Print Victor Emmanuel de Savoia in incercarea de a-l compromite pe varul sau, fostul premier bulgar Simeon de Saxa-Coburg. Potrivit cotidianului spaniol ABC, citat de Novinite, asa se explica scandalul recent in care Simeon a fost acuzat ca s-a folosit in campania electorala de bani obtinuti prin mijloace ilicite de Savoia.
In realitate, totul a fost o inscenare prin care varul din Italia voia sa i-o plateasca varului din Bulgaria, pentru ca s-a opus unor afaceri ale companiilor italiene pe teritoriu bulgar, scrie publicatia ABC.
CENUSA IN CAP. ""Am gresit ca am vrut sa-l ajut pe Victor Emmanuel, i-am facut jocul sustinand toate aceste inventii"", a mai spus Cerani, de data aceasta pentru saptamanalul Novella Duemila. ""Stiu ca am facut o greseala, dar cine si-ar fi inchipuit ca toate aceste informatii vor fi facute publice?"", a adaugat el. Inscenarea urma sa includa si o serie de acte false. Victor Emanuel planuia sa roage un prieten care derula afaceri imobiliare sa redacteze documente fictive care sa ii serveasca apoi drept arma contra lui Simeon.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.