In primul meci amical inaintea noului sezon, care s-a disputat in Austria, la Kaprun, campioana Romaniei a invins ieri campioana Ciprului, Apollon Limassol, cu 2-1.

Golurile Stelei au fost reusite de Victoras Iacob (a€™57) si Daniel Oprita (a€™63), ultimul punctand printr-un sut de senzatie de la marginea careului de 16 metri. Cipriotii au redus din diferenta in minutul 77, prin polonezul Lukas Sosin. La echipa din Insula Afroditei a evoluat titular si mijlocasul roman Bogdan Andone.
IMPROVIZATII. Deoarece noul fundas dreapta, israelianul Klemi Saban, se va alatura lotului abia in cantonamentul din Olanda, de la Mierlo, antrenorul Cosmin Olaroiu a fost nevoit sa inceapa meciul cu Banel Nicolita pe acest post. Astfel, ""11-le"" de start al Stelei a aratat astfel: Carlos - Nicolita, Goian, Ghionea, Nesu - Paraschiv, Radoi, Bostina - Dica, V. Iacob, V. Badea. Dupa pauza, antrenorul Cosmin Olaroiu a schimbat formula, incepand cu Cernea - D. Balan, Panait, Ghionea, P. Marin - Drida, Lovin, Cristocea, Nicolita - Oprita, Iacob.
DOMINARE. Ros-albastrii au controlat ostilitatile, trecandu-si in cont importante ocazii de gol. Acestea au aparut mai ales in prima repriza, cand Olaroiu a utilizat o formula foarte apropiata de cea standard. La Steaua au debutat in partida cu Apollon si cele trei noi achizitii, fundasul Bogdan Panait, mijlocasul Adrian Drida si atacantul Valentin Badea, insa doar acesta din urma a fost utilizat ca titular.

S-AU GRABIT LA TV