Desi a fost eliminata in optimile de finala ale Cupei Mondiale, nationala iberica va fi condusa in continuare de Luis Aragones. Tehnicianul in varsta de 67 de ani a fost reconfirmat ieri in functia de selectioner, noul sau contract fiind valabil
Desi a fost eliminata in optimile de finala ale Cupei Mondiale, nationala iberica va fi condusa in continuare de Luis Aragones.

Tehnicianul in varsta de 67 de ani a fost reconfirmat ieri in functia de selectioner, noul sau contract fiind valabil pana dupa Campionatul European din 2008, gazduit de Elvetia si Austria.
NEGOCIERI. Conducerea Federatiei Spaniole de Fotbal a facut acest anunt la finalul discutiilor purtate cu antrenorul ieri, la pranz. Aragones, care este selectionerul Spaniei din august 2004, a fost convins sa ramana in functie desi inainte de Cupa Mondiala afirmase ca va renunta daca echipa sa nu va accede cel putin pana in semifinalele competitiei. Demisia fusese anuntata ca sigura de presa iberica, dupa ce Spania a fost eliminata, in optimile CM, de nationala Frantei, invingatoare cu 3-1. Oficialii federatiei au precizat ca i-au cerut lui Aragones sa puna la punct o directie sportiva dedicata supervizarii echipei nationale.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.