O delegatie de oameni de afaceri romani s-a deplasat la Chisinau, unde a avut loc in perioada 27 iunie - 1 iulie manifestarea intitulata Zilele economiei Romaniei in Republica Moldova, organizata de Romexpo in colaborare cu Camera de Comert si Indu
O delegatie de oameni de afaceri romani s-a deplasat la Chisinau, unde a avut loc in perioada 27 iunie - 1 iulie manifestarea intitulata Zilele economiei Romaniei in Republica Moldova, organizata de Romexpo in colaborare cu Camera de Comert si Industrie a Romaniei si cu Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti.

Oficialii din ambele tari considera ca Republica Moldova poate deveni pentru afaceristii romani o trambulina catre pietele CSI, iar dupa aderarea Romaniei in UE, Republica Moldova poate accede prin Romania catre UE.
COOPERARE. Geoge Cojocaru, presedinte, director general al Romexpo, a transmis oamenilor de afaceri moldoveni mesajul: investiti si faceti comert cu Romania. Evenimentul care s-a desfasurat a reunit trei componente importante pentru infratirea relatiilor dintre cele doua state: expozitia, misiunea economica, precum si Forumul de afaceri romano-moldav. El este doar un prim pas dintr-un proiect de anvergura initiat de Romexpo, care cuprinde manifestari similare si cu alti parteneri din Europa, acest sistem de cooperare urmand a se dezvolta incepand cu anul 2007. (Daniela Ivan)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.