Regizor si actor
Varsta: 51 de ani Adrian Pintea este directorul de proiect si regizorul spectacolului ""Jesus Christ Superstar"", ce va avea premiera in aceasta seara, la Sala ArCuB. Pintea a realizat aceasta adaptare dupa cunoscuta opera ro
Regizor si actor
Varsta: 51 de ani Adrian Pintea este directorul de proiect si regizorul spectacolului ""Jesus Christ Superstar"", ce va avea premiera in aceasta seara, la Sala ArCuB. Pintea a realizat aceasta adaptare dupa cunoscuta opera rock, impreuna cu studentii sai din anul II Actorie de la UNATC. Dupa premiera, alte noua reprezentatii vor avea loc in perioada 3-19 iulie, iar intrarea este libera. ""Jesus Christ Superstar"" este pe versurile lui Tim Rice si pe muzica lui Andrew Lloyd Webber si povesteste ultimele sapte zile din viata lui Iisus in viziunea lui Iuda. Opera rock a avut premiera in West End, in 1972, si a devenit unul dintre cele mai longevive musical-uri din istoria teatrului londonez. Pentru montarea spectacolului ""Jesus Christ Superstar"", Jurnalul National il declara pe Adrian Pintea ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.