Multipla campioana mondiala, olimpica si europeana la gimnastica, Gina Gogean (foto), se casatoreste astazi, la Deva, cu prietenul ei, Cristian Groza. Nasii fericitului cuplu sunt Octavian Belu si Mariana Bitang. Dupa casatorie, Gina isi va pastr
Multipla campioana mondiala, olimpica si europeana la gimnastica, Gina Gogean (foto), se casatoreste astazi, la Deva, cu prietenul ei, Cristian Groza.

Nasii fericitului cuplu sunt Octavian Belu si Mariana Bitang. Dupa casatorie, Gina isi va pastra si numele de fata, urmand sa o cheme Groza-Gogean. ""Eu si Cristian traim o foarte frumoasa poveste de dragoste, care dureaza de sapte ani. Am decis ca a venit momentul sa ne casatorim. Nu am emotii. Am avut emotii si mai mari, pe vremea cand concuram, si le-am facut fata. De cateva zile au sosit la Deva si nasii, care ma sustin, asa cum au facut-o mereu"", a declarat Gina Gogean.
INVITATI. Casatoria civila va fi oficiata la Deva, de catre primarul municipiului, si va avea loc intr-o vila care i-a apartinut lui Nicolae Ceausescu. Casatoria religioasa va incepe in jurul orei 17:30, la Catedrala ""Sfantul Nicolae"", din Deva. Apoi, mirii, nasii si invitatii se vor deplasa la un restaurant din Hunedoara, pentru masa festiva. La nunta Ginei si a lui Cristian au fost invitate 180 de persoane, intre care se numara: Simona Amanar, Lavinia Milosovici, Maria Olaru, Andreea Raducan si Corina Ungureanu. Gina si Cristian s-au cunoscut in anul 1999, pe vremea cand multipla campioana antrena lotul national de junioare, la Liceul Sportiv din Deva. (Monalise Hihn)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.