Imaginatia englezilor nu are limite. Conform cotidianului The Sun, un desfacator de sticle, denumit ""Ronaldinho opener"" si care are imaginea internationalului brazilian (foto), a fost scos la licitatie pe internet. Obiectul il reda pe starul Ba
Imaginatia englezilor nu are limite. Conform cotidianului The Sun, un desfacator de sticle, denumit ""Ronaldinho opener"" si care are imaginea internationalului brazilian (foto), a fost scos la licitatie pe internet.

Obiectul il reda pe starul Barcelonei cu gura pe post de desfacator, dar din imagine nu lipsesc pletele fotbalistului, tricoul cu numarul 10 si ghetele albe. Obiectul a fost scos la licitatie, care se face online si se va termina la 5 iulie, de o persoana cu pseudonimul ""annaschofield"", din Bournemouth, Dorset. Tot pe internet, un barbat din Essex si-a oferit postul de cavaler de onoare la nunta prietenului sau, dupa ce si-a dat seama ca in aceeasi zi cu evenimentul este programat meciul dintre Anglia si Portugalia, de la Cupa Mondiala. In cele din urma, barbatul a renuntat la idee, domnisoara de onoare afland la timp de tarasenie. (Daniel Stan)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.