Opt concurenti in cautarea unei comori uitate, pe insula care a servit secole de-a randul ca refugiu pentru piratii din Mediterana - Ibiza. De miercuri, 5 iulie, ora 21:00, Giulia si DJ-ii Kiss FM vor fi calauzele cautatorilor comorii, la Prima
Opt concurenti in cautarea unei comori uitate, pe insula care a servit secole de-a randul ca refugiu pentru piratii din Mediterana - Ibiza.

De miercuri, 5 iulie, ora 21:00, Giulia si DJ-ii Kiss FM vor fi calauzele cautatorilor comorii, la Prima TV. In timp ce Andreea, Gabriel, Ionut, Diana, Viorel, Raluca, Lili si Ovidiu, dar si echipa tehnica a Kiss Adventure s-au luptat cu ""salbaticia"", Giulia (ex-Candy) a fost singura care s-a razboit cu luxul. Ea a stat in cel mai luxos cartier din Ibiza, unde un apartament cu doua camere costa cel putin 900.000 de euro si s-a rasfatat facand cumparaturi ""la greu"", in magazine ""de fite"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.