Interpretul Mihai Margineanu este in culmea fericirii: are un baietel! Prietena lui, Andreea, a adus pe lume primul lor mostenitor joi, la orele 12:30: ""Bine ca este sanatos! I-am pregatit deja camera, la mansarda vilei mele. Mobila facuta la co
Interpretul Mihai Margineanu este in culmea fericirii: are un baietel! Prietena lui, Andreea, a adus pe lume primul lor mostenitor joi, la orele 12:30: ""Bine ca este sanatos!

I-am pregatit deja camera, la mansarda vilei mele. Mobila facuta la comanda m-a costat destul de putin, in jur de 18 milioane de lei. Trebuie sa doarma singur de mic, doar nu l-oi lua la mine in dormitor. Eu am alte treburi noaptea!"".
DUPA 20 DE ANI. Ieri, Margineanu s-a grabit sa ajunga la maternitate, pentru a-si ""inmatricula odrasla"", dupa cum ii place sa spuna. Dar cine e Andreea? ""Este o fata din blocul in care locuiam cu parintii. Nu o mai vazusem de 20 de ani, ne-am reintalnit intamplator, in urma cu un an, la un spectacol. Ea este designer vestimentar, are o firma impreuna cu actrita Teatrului National, Tania Popa"". Pe plan profesional, Margineanu tocmai a finalizat filmarile unui spot social, in regia lui Catalin Saizescu: ""Piesa aleasa a fost «Jeana era croitoreasa». In tara noastra inca mai exista bolnavi de tuberculoza, asa ca acest spot vine sa-i incurajeze, pe cei care au simptome, sa se prezinte la medic"". Filmarile au avut loc la Buftea, numai ca echipa s-a vazut nevoita sa intrerupa lucrul patru ore, timp in care Margineanu a vizitat-o pe iubita sa la spital. (Simona Ecovoiu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.