Directorul general al ""cainilor"", Gigi Netoiu, a anuntat ieri ca se retrage de la Dinamo. Aseara, actionarii clubului s-au intalnit intr-o sedinta care se anunta furtunoasa. Despartirea de Netoiu ar putea lasa urme adanci si in bugetul gruparii

Directorul general al ""cainilor"", Gigi Netoiu, a anuntat ieri ca se retrage de la Dinamo.

Aseara, actionarii clubului s-au intalnit intr-o sedinta care se anunta furtunoasa. Despartirea de Netoiu ar putea lasa urme adanci si in bugetul gruparii din Stefan cel Mare. Liderii dinamovisti trebuie sa-i achite directorului general suma de un milion de euro, suma care reprezinta aportul sau de cand a fost formata societatea pe actiuni. ""Daca nu primesc banii, nu plec de la Dinamo, dar in acest caz va pleca altcineva!"", a amenintat Netoiu inaintea sedintei.
TRANSFERURI. Joi seara, sarbul Sreten Stanici si-a rezolvat, in sfarsit, situatia, semnand un contract pe cinci ani cu Dinamo, care a platit 300.000 de euro celor de la Poli Timisoara. ""Este un jucator tanar si de aceea am tinut ca aceasta intelegere sa fie pe un termen mai lung"", a declarat Vasile Turcu, unul dintre actionarii dinamovisti. Mijlocasul stanga, care a plecat ieri-dimineata in Franta, impreuna cu lotul condus de Mircea Rednic, este al patrulea transfer reusit de Dinamo in aceasta pauza competitionala, dupa Ganea, Pascovici si ghanezul Blay.
CRIZA. Marea problema care il preseaza pe antrenorul ""cainilor"" este lipsa unui portar de valoare. Primele doua variante, sarbul Vujadinovici sau belgianul Verbist, nu au confirmat, ambii fiind trimisi rapid acasa de Mircea Rednic. Apoi, s-a incercat aducerea letonului Romanov, insa nu s-a ajuns la nici o intelegere cu clubul acestuia, Ventspils. Revenirile lui Gaev sau Cristi Munteanu nu par sa fie acceptate de Rednic, astfel ca dinamovistii se pot baza, la ora actuala, doar pe tanarul Matache, al treilea portar in turul campionatului precedent.

MALTEZII SI DUMNEZEU


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.