Calificata in premiera la un Campionat Mondial, Ucraina s-a pomenit fara sa vrea, in rol de mare revelatie. Ambitia, grupa usoara din care a facut parte, au fost factorii care i-au propulsat pe elevii lui Blohin aproape de o medalie. Insuficient insa

Calificata in premiera la un Campionat Mondial, Ucraina s-a pomenit fara sa vrea, in rol de mare revelatie. Ambitia, grupa usoara din care a facut parte, au fost factorii care i-au propulsat pe elevii lui Blohin aproape de o medalie. Insuficient insa.

Cu un Buffon sigur intre buturi si cu o agresivitate specifica in teren, Lippi a putut sta linistit pe margine. Sutul lui Zambrotta, imparabil pentru Shovkovskiy, a facut ca linistea sa se aseze in stadion.
SERPII. Treziti de pauza din letargie, ucrainienii preseaza si rateaza trei ocazii incredibile. Insa, cu sange rece, ca niste reptile care au stat mereu la panda, italienii le naruie visele prin reusitele lui Luca Toni. Un golgheter care pana la acest meci nu marcase la mondialul german!
Restul a fost poveste. Italia se califica, dar nemtii pot sa tremure. Squadra lui Lippi incepe sa simta din ce in ce mai mult gustul golului, iar semifinala de la Dormund se anunta incendiara.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.