La sarbatoarea Tusnadului, turistii au avut ocazia sa-si clateasca ochii cu 58 de masini de epoca. Brasov Classic Rally 2006 a travesat statiunea, participantii facand aici un popas peste noapte, ca apoi sa-si continue traseul. Timp in care, zeci de

La sarbatoarea Tusnadului, turistii au avut ocazia sa-si clateasca ochii cu 58 de masini de epoca. Brasov Classic Rally 2006 a travesat statiunea, participantii facand aici un popas peste noapte, ca apoi sa-si continue traseul. Timp in care, zeci de pensionari au dat din coate sa se fotografieze cu Ferrari-uri si Morgan-uri.

De dimineata, grupuri-grupuri de batranei citeau cu interes afisele de pe stalpii din statiune pe care aparea programul sarbatorii. Centrul de greutate al celei de-a doua zi a serbarii s-a dovedit a fi sosirea retromotoarelor la intrarea in Tusnad. Spre seara, cand primul Fiat 600 a dat nas in nas cu grupul pensionarilor curiosi, atmosfera a devenit ultraferventa. Raliul a pornit din Brasov, a urmat un popas in Cernat, la Muzeul Tehnicii anilor antebelici, apoi la Targu Secuiesc, unde exista un cartodrom, Lacul Sfanta Ana si, in fine, Baile Tusnad. Spectacolul de la finish a animat pana spre seara locul.
VETERANII ""AUTOBUNICUTELOR"". Multi dintre participanti sunt membri ai clubului Retromobil, singurul club de pe la noi, afiliat la Federatia Internationala a Automobilelor Istorice, care de vreo 10 ori pe an organizeaza astfel de trasee. Printre ei au fost invitati si cativa straini care si-au adus cu ei in vacanta si ""bijuteriile pe roti"".

OCAZIE. Turistii s-au fotografiat cu ciudateniile pe roti


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.