Olanda, adversara Romaniei din preliminariile Campionatului European din 2008, se afla in pragul unei reorganizari fortate. Eliminarea suferita in optimile de finala ale Campionatului Mondial, in fata Portugaliei, a produs o serie de reactii neas
Olanda, adversara Romaniei din preliminariile Campionatului European din 2008, se afla in pragul unei reorganizari fortate.

Eliminarea suferita in optimile de finala ale Campionatului Mondial, in fata Portugaliei, a produs o serie de reactii neasteptate.
RETRAGERE. Reconfirmat, selectionerul Marco Van Basten nu va mai putea miza pe portarul Edwin Van der Sar (foto) si pe mijlocasul Philip Cocu in urmatoarele preliminarii. Nascuti la 29 octombrie 1970, cei doi erau cunoscuti sub apelativul ""gemenii"". ""Philip Cocu deja mi-a spus ca a fost ultimul sau meci la nationala. Edwin Van der Sar se gandeste serios daca va mai continua, dar eu sper ca se va razgandi"", a declarat Van Basten. Cum si Timmer (35 ani) a lasat sa se inteleaga ca se va retrage, antrenorul il are doar pe Stekelenburg ca o certitudine pentru postul de portar. (Ovidiu Ciutescu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.