Omul cu Sobolani revine in atentia publicului cu un nou clip si un nou single. Intitulata ""Nu incerca asa ceva acasa"", piesa a beneficiat de un clip regizat de Tudor Gramescu.

""«Nu incerca asa ceva acasa» pentru ca ne impotrivim ideii de «viata normala», de obisnuinta... detestam viata «de turma»... Si daca de obicei esti indemnat sa nu faci acasa lucruri «trasnite», noi indemnam sa incerci sa iesi din multime. A fost idea mea, dar s-a intamplat datorita tuturor «sobolanilor» - si cand zic asta, ma refer la miile de fani din toata tara..."", spune Dan. CD-ul mai contine si clipul in varianta necenzurata, un remix al piesei ""marca"" Gojira&Kosak, dar si un cover dupa piesa ""Coca"" a lui Catalin Crisan. Pentru 3.000 de euro, OCS a indurat frigul de pe poligon si a fost alergat de ""criminalii de serviciu"", insa rezultatul este spectaculos.
PARANOIA. Noul album, ""Superparanoia"", este programat sa apara in luna octombrie a acestui an si va contine intre 12 si 16 piese, dar pana la lansare OCS ne asigura ca va mai scoate cel putin un clip. Pe viitor ""sobolanii"" vor colabora cu DJ Rhadoo si Marika, iar in aceasta vara fanii ii pot asculta la Rock la Mures (8 iulie) si Festivalul Peninsula (28 iulie). (Miruna Nicolae)