CONSTANTA - Ion Dolanescu, accident vascular Cantaretul de muzica populara Ion Dolanescu, in varsta de 62 de ani, a ajuns ieri dupa-amiaza la Spitalul Judetean de Urgenta Constanta dupa ce i s-a facut rau in drum spre litoral. El mergea la Mamaia, u

CONSTANTA - Ion Dolanescu, accident vascular
Cantaretul de muzica populara Ion Dolanescu, in varsta de 62 de ani, a ajuns ieri dupa-amiaza la Spitalul Judetean de Urgenta Constanta dupa ce i s-a facut rau in drum spre litoral. El mergea la Mamaia, unde participa la Festivalul de Muzica Populara. Potrivit directorului Spitalului, Tiberiu Tofolean, fostul deputat a stat 45 de minute la sectia de Neurologie. Dolanescu a fost examinat cu computerul tomograf si s-a stabilit ca a suferit un accident vascular tranzitoriu, dupa care a parasit spitalul. (Emilia Sava)

ALBA-IULIA / Episcopul Andreicut, turnator la Secua€™
Episcopul de Alba-Iulia, Andrei Andreicut, a fost deconspirat ca informator al Securitatii inca din noiembrie 2005, cand CNSAS i-a comunicat avocatului Ioan Dobreanu, urmarit de Securitate, ca unul dintre turnatorii sai a fost Ioan Andreicut, alias ""Ionica"". Avocatul a recunoscut datele de indentificare ale preotului cu care era, de altfel, bun prieten. Andreicut declarase insa ca l-a mituit pe avocat cu 4.000 de lei. Desi, la solicitarea lui Ioan Dobreanu, CNSAS l-a identificat pe Andreicut, Colegiul nu a verificat daca acesta are vreun dosar.

DAN VOICULESCU - ""Nu e momentul debarcarii presedintelui""
Liderul PC Dan Voiculescu a declarat ieri ca nu a primit nici o propunere din partea PRM pentru formarea unei ""aliante politice importante"", dar a precizat ca a discutat cu C.V. Tudor despre initiativa PRM privind suspendarea presedintelui Basescu. ""Ar merita-o (n.r. - Basescu), dar nu este momentul. Ar provoca un scandal care nu ar da bine in ochii europenilor"", a spus Voiculescu, precizand totodata ca PC este dispus sa faca aliante cu toate partidele, mai putin cu PD.

TRANSFER - Paloma ranita, adusa la Bucuresti
Paloma Petrescu, fostul secretar de stat in Ministerul Educatiei, lovita de o masina pe o trecere de pietoni din Constanta, a fost adusa ieri-dimineata cu o ambulanta la Spitalul Floreasca din Capitala. Paloma Petrescu a spus ca a solicitat transferarea la Bucuresti ""pentru ingrijiri de specialitate"", fara sa dea mai multe amanunte. Potrivit directorului Spitalului Clinic de Urgenta Constanta, Ioan Tofolean, Paloma Petrescu a suferit un politraumatism, zgarieturi la fata, fractura de tibie si o entorsa la piciorul stang.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.