Potentialul pietei romanesti a asigurarilor de viata este de 400 de milioane de euro, fata de nivelul de 282 de milioane de euro al primelor subscrise consemnat anul trecut, au declarat ieri participantii la un seminar pe tema asigurarilor organizat
Potentialul pietei romanesti a asigurarilor de viata este de 400 de milioane de euro, fata de nivelul de 282 de milioane de euro al primelor subscrise consemnat anul trecut, au declarat ieri participantii la un seminar pe tema asigurarilor organizat de ZF.

La finele lui 2005 erau in vigoare aproximativ 5,58 milioane de contracte de asigurari de viata, cu circa un milion peste nivelul din 2004, iar ponderea in totalul pietei a fost de 23,5%, cu 2% peste anul anterior. ""Oamenii sunt mai inclinati sa caute beneficii de care se pot bucura in timpul vietii. Pe langa schimbarea mentalitatii este nevoie si de transparenta si de sprijinul statului"", a afirmat Bram Boon, directorul general al ING Asigurari de Viata.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.