Modelul cu cele mai lungi picioare din lumea modei
Varsta: 34 de ani Celebrul topmodel international de origine slovaca, Adriana Karembeu, cunoscut pentru campaniile Wonder Bra, Victoria´s Secret, Perroni Beer si pentru mariajul cu
Modelul cu cele mai lungi picioare din lumea modei
Varsta: 34 de ani Celebrul topmodel international de origine slovaca, Adriana Karembeu, cunoscut pentru campaniile Wonder Bra, Victoria´s Secret, Perroni Beer si pentru mariajul cu internationalul francez Christian Karembeu, a venit in Romania. Ea a participat la The One Event: I.D. Sarrieri Fashion Show 2006 pentru a prezenta lenjerie de lux. Decorul acestei prezentari a fost situat intr-un platou de filmare. Podiumul pe care a defilat Adriana Karembeu si cele 30 de modele din Romania cunoscute peste hotare s-a aflat pe cursul unui rau, in mijlocul unei paduri naturale, la capatul careia exista o perdea spectaculoasa de apa. Pentru participarea la ineditul eveniment regizat de Ducu Darie, Jurnalul National o declara pe Adriana Karembeu ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.