Astazi, de la ora 17:00, nationala de fotbal feminin a Romaniei va juca, la Mogosoaia, meciul impotriva reprezentativei Slovaciei, in grupa a VII-a a preliminariilor Cupei Mondiale din 2007. Partida va fi transmisa in direct de TV Sport. Tricolore
Astazi, de la ora 17:00, nationala de fotbal feminin a Romaniei va juca, la Mogosoaia, meciul impotriva reprezentativei Slovaciei, in grupa a VII-a a preliminariilor Cupei Mondiale din 2007. Partida va fi transmisa in direct de TV Sport.

Tricolorele antrenate de Gheorghe Staicu si Mariana Delicoiu se afla pe locul al doilea in grupa, cu 9 puncte, dar cu un meci mai putin fata de adversara de azi, Slovacia, ocupanta primului loc (12 puncte). In ultima intalnire a grupei, Romania va juca impotriva Kazahstanului, la 31 august. ""Sper ca fetele sa fie suficient de concentrate pentru a obtine victoria. In felul acesta, am putea consfinti linia buna pe care se afla fotbalul feminin in acest moment"", a declarat tehnicianul Gigi Staicu, care regreta absenta Florentinei Spanu, operta de apendicita. Fetele spun ca au si un motiv in plus sa castige grupa: ""Vrem sa fim relaxate la 8 iulie, cand colega noastra Dana Pufulete se va casatori"".
AMBITIE. Daca se vor califica la CM, elevele lui Gigi Staicu vor fi recompensate de catre FRF si UEFA. ""Nu sunt sume foarte mari, dar orice stimulent e binevenit"", a declarat cea care conduce de 16 ani forul feminin de fotbal, Rodica Siclovan.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.