In pofida declaratiilor optimiste acordate de actionarii giulesteni, Razvan Lucescu a fost anuntat ieri, oficial, in functia de antrenor principal la Poli Timisoara. Mihai Igirosanu Printr-un comunicat publicat ieri pe site-ul gruparii banate

In pofida declaratiilor optimiste acordate de actionarii giulesteni, Razvan Lucescu a fost anuntat ieri, oficial, in functia de antrenor principal la Poli Timisoara.

Mihai Igirosanu

Printr-un comunicat publicat ieri pe site-ul gruparii banatene, patronul Marian Iancu anunta ca ""FCU Politehnica Timisoara are un nou antrenor principal, in persoana domnului Razvan Lucescu. Dansul va veni la Poli Timisoara alaturi de colaboratorii sai apropiati, numele lor urmand sa fie anuntate in cel mai scurt timp"". In acest moment, Rapid negociaza cu antrenorul italian al Nationalului, Cristiano Bergodi, informatie confirmata si de presedintele Consiliului de Administratie al ""bancarilor"", Constantin Iacov. De asemenea, in comunicat se anunta si posibila sosire a lui Dinu Gheorghe. ""In functia de manager al echipei va fi titularizata in curand o noua persoana. In acest moment se discuta si se negociaza cu domnul Dinu Gheorghe. Dorim ca postul respectiv sa fie ocupat de domnia sa, pentru a crea armonia necesara intre antrenor si conducatori"".
PLUSARE. Cu toate acestea, actionarul Rapidului Jean Valvis a declarat ca inca asteapta raspunsul de la Razvan Lucescu, in urma unei noi propuneri pe care alb-visiniii i-au inaintat-o. ""FC Rapid i-a inaintat o oferta materiala concreta lui Razvan Lucescu, care depaseste oferta clubului Poli Timisoara, cea vehiculata in presa. Acum sunt toate conditiile indeplinite, materiale, profesionale si sentimentale, pentru ca Razvan sa accepte sa continue la Rapid"", a spus luni seara Jean Valvis. Ieri, dupa comunicatul remis de timisoreni, oficialul rapidist a reactionat: ""Nu comentam ce a anuntat clubul din Timisoara. Noi asteptam un raspuns de la Razvan miercuri, asa cum ne-a promis"". In frunte cu capitanul Vasile Maftei si cu portarul Danut Coman, jucatorii rapidisti regreta plecarea lui Razvan. ""Ne-a fost si prieten, si antrenor, de aceea ne va fi foarte greu fara el"", a declarat Maftei.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.