Revenit din vacanta, capitanul Stelei, Mirel Radoi, s-a aratat mai degraba sceptic in privinta mult mediatizatului transfer in Premier League. REACTIE. ""Nu cred ca ar da cineva pe mine atatia bani. Eu nu as da 11 milioane pe mine. Nu am jucat la v
Revenit din vacanta, capitanul Stelei, Mirel Radoi, s-a aratat mai degraba sceptic in privinta mult mediatizatului transfer in Premier League.
REACTIE. ""Nu cred ca ar da cineva pe mine atatia bani. Eu nu as da 11 milioane pe mine. Nu am jucat la vreun turneu final mondial sau european, nici in Liga Campionilor. Este o suma prea mare pentru un jucator roman. Nici nu stiu despre ce echipa este vorba. La acest moment sunt simple zvonuri. Dureaza totul asa de mult din cauza banilor, este o suma mare in joc. Nu sunt sigur ca se va realiza acest transfer. Eu as pleca si pe bani mai putini, dar nu-mi pare rau daca raman la Steaua. Ma simt bine aici si, in plus, nu ar fi nici prima si nici ultima speculatie"", a spus Radoi.
Mai nou, interminabila lista a echipelor care l-ar dori pe Radoi a fost completata cu Blackburn Rovers. (Mihai Igirosanu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.