Aflata pe Coasta de Azur la ""Jocurile de la Saint Tropez"", megashow-ul verii ce va fi transmis de Antena 1 din 2 iulie, gimnasta romanca Maria Olaru a avut parte de o surpriza de proportii. Ea a dat nas in nas cu rivala ei de o viata, rusoaica
Aflata pe Coasta de Azur la ""Jocurile de la Saint Tropez"", megashow-ul verii ce va fi transmis de Antena 1 din 2 iulie, gimnasta romanca Maria Olaru a avut parte de o surpriza de proportii.

Ea a dat nas in nas cu rivala ei de o viata, rusoaica Svetlana Horkina. Desi cele doua au concurat una impotriva celeilalte de nenumarate ori, Maria si Svetlana sunt foarte bune prietene. ""Cred ca nu ne-am mai vazut de mai bine de cinci ani, iar acum, cand am zarit-o aici, am crezut ca am vedenii. Arata foarte bine, desi a nascut de doar zece luni si este asa cum o stiu: plina de viata si optimista"", a marturisit Maria. La randul ei, si gimnasta rusoaica a ramas socata cand a zarit-o pe Maria. Cele doua rivale in competitiile sportive s-au imbratisat in vazul tuturor, spre uimirea celor care le credeau rivale de viata si de moarte. Din nou surprize. Insa surprizele delegatiei romane nu se opresc aici. Si Marius Urzica a ramas uimit sa-l vada facand parte din echipa Rusiei de la ""Jocurile de la Saint Tropez"" pe gimnastul Alexei Nemo, rivalul sau dintotdeauna. ""Cand Maria Olaru mi l-a aratat pe Alexei in tribuna de la arena din Saint Tropez, am crezut ca este o gluma de 1 aprilie"", spune gimnastul roman. Cei doi sportivi romani au lasat deoparte rivalitatea si nu au ratat ocazia de a se fotografia alaturi de contracandidatii lor din Rusia. (C.O.)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.