Reprezentativa tarii-gazda a castigat ieri si ultimul meci al grupei, 3-0 contra Ecuadorului, asigurandu-si calificarea in optimile de finala de pe primul loc. Nemtii le-au oferit celor 73.000 de spectatori prezenti pe stadionul Olimpic din Ber

Reprezentativa tarii-gazda a castigat ieri si ultimul meci al grupei, 3-0 contra Ecuadorului, asigurandu-si calificarea in optimile de finala de pe primul loc.

Nemtii le-au oferit celor 73.000 de spectatori prezenti pe stadionul Olimpic din Berlin un adevarat recital, calcandu-si in picioare contracandidata la sefia grupei, Ecuador. Trupa lui Jurgen Klinsmann a inceput meciul in forta, deschizand scorul in minutul 4, cand golgeterul Miroslav Klose l-a invins pe portarul sud-americanilor, Mora, cu un sut plasat din interiorul careului. Fara cel mai important om de gol, Carlos Tenorio, ecuadorienii n-au putut pune probleme gazdelor, care si-au marit avantajul prin acelasi Klose, gasit cu o pasa sclipitoare de Michael Ballack. Scorul final a fost stabilit in minutul 57 de catre pustiul teribil Lucas
Podolski, cel care trecuse in nenumarate ocazii pe langa primul sau gol la acest CM.
ELIMINATE. In celalalt meci s-au intalnit echipele eliminate. Polonia a invins cu 2-1 Costa Rica, prin dubla reusita de stoperul Bosacki (a€™33, a€™66). Reprezentativa din America Centrala deschisese scorul prin Gomez.

GRUPA A


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.