Ultima moda din show-biz o constituie videoclipurile cu minoritari. Rromii aduc o pata de culoare in clipurile cantaretilor. Interpretii au gasit ""reteta"" potrivita pentru videoclipuri. Aduc in platou cativa rromi si isi fac un clip cu a

Ultima moda din show-biz
o constituie videoclipurile
cu minoritari. Rromii aduc
o pata de culoare in
clipurile cantaretilor.

Interpretii au gasit ""reteta"" potrivita pentru videoclipuri. Aduc in platou cativa rromi si isi fac un clip cu ajutorul acestora. Primul care a dat startul este Pepe. Cu videoclipul ""Inima nebuna"". Cadrele s-au tras intr-un sat in care oamenii nu vazusera in viata lor o echipa de filmare, iar fetele imbracate in costume traditionale au jucat roluri de vrajitoare. Membrii trupei Hara si-au lansat si ei recent un clip in care au jucat Tamango si Ministru, acesta din urma fiind chiar baiatul Shukar-ului interpret. Flavius Buzila&Co. au ajuns sa munceasca intr-o fierarie si s-au chinuit sa faca potcoave pentru cai. Cantaretii Hara i-au luat-o inainte Loredanei, care si-a lansat si ea tot un clip cu rromi.
STIL BALCANIC. ""Departare"" este cel de-al doilea single extras de pe cel mai recent album al Loredanei, ""Jamparalele"". Filmat in apropierea Bucurestiului, intr-un sat de rromi, clipul s-a dorit a fi o combinatie de modern si traditie. Povestea pe care o prezinta pare o reeditare a celebrei ""Satra"", spusa insa intr-un stil balcanic, cu accente moderne. In ciuda frigului si a luminilor care au dat de furca echipei, filmarile au bine dispus pe toata lumea. Pe langa Loredana si trupa sa, in imagini apar si foarte multi sateni, care si-au luat rolurile in serios. Personajele principale au fost intruchipate de familia lui Napoleon (Shukar Collective) cu care Loredana are numeroase colaborari. ""A fost o atmosfera extrem de calda si placuta. Cred ca am dat autografe pentru tot satul. Mi-au placut oamenii puri de aici, traditiile pastrate de secole"", a marturisit Loredana.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.