Specializata in concerte ""pentru cunoscatori"", Fundatia Aurel Mitran da din nou lovitura diseara, de la ora 20:00, la Sala Palatului, cu show-ul Gotan Project. Este vorba despre un experiment international, nascut in 1999, la initiativa lui Ph
Specializata in concerte ""pentru cunoscatori"", Fundatia Aurel Mitran da din nou lovitura diseara, de la ora 20:00, la Sala Palatului, cu show-ul Gotan Project.

Este vorba despre un experiment international, nascut in 1999, la initiativa lui Philippe Cohen Solal, DJ francez si consultant muzical al regizorilor Mihalcov si Von Trier. Acestuia li s-au alaturat elvetianul Christophe Muller, 38 de ani, binecunoscut al scenei electro, si argentinianul Eduardo Makaroff, solist vocal si chitarist. Colaborand cu muzicieni din Argentina si Spania si adaugand proiectii de imagini artistice, emotionante, de dans contemporan, dans de societate, prim-planuri, cadre inedite, Gotan Project a reusit sa daruiasca audientei spectacole inconfundabile. In turneul de promovare a celui mai recent album Gotan Project, intitulat ""Lunatico"" (2006), este inclus si Bucurestiul, alaturi de Montreux, Viena, Londra, Amsterdam, Luxemburg, Lisabona, Milano, Los Angeles etc. (Alex Revenco)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.