In editia de ieri, cunoscutul cotidian britanic The Sun anunta ca Portsmouth s-a inteles cu Steaua pentru transferul capitanului ros-albastrilor, Mirel Radoi. Cu toate acestea, alte surse mai anunta ca posibile destinatii Tottenham Hotspur, Galatasar
In editia de ieri, cunoscutul cotidian britanic The Sun anunta ca Portsmouth s-a inteles cu Steaua pentru transferul capitanului ros-albastrilor, Mirel Radoi. Cu toate acestea, alte surse mai anunta ca posibile destinatii Tottenham Hotspur, Galatasaray Istanbul si chiar campioana Angliei, Chelsea.


Pentru prima oara dupa ce patronul Gigi Becali a anuntat vanzarea capitanului Mirel Radoi in Premier League, un cotidian britanic publica informatii legate de acest subiect.
SUME. Conform The Sun, ""Portsmouth este gata sa arunce 23,5 milioane de euro pentru transferurile verii si a ajuns la un acord pentru achizitonarea mijlocasului roman Mirel Radoi pentru peste zece milioane de euro"". Patronul rus al gruparii engleze, Alexander Gaydamak, este dispus sa mai cheltuiasca alte zece milioane de euro pentru atacantul francez Olivier Thomert, de la Lens, si patru milioane de euro pentru mijlocasul camerunez al lui Toulouse, Achille Emana.
ZVONURI. Pe langa interesul celor de la Portsmouth, confirmat de presa londoneza, diverse surse anunta ca Radoi ar fi si in atentia altor cluburi. Ziarul belgian Voetbalkrant sustine ca internationalul stelist este urmarit de Tottenham Hotspur, care ar fi gata sa plateasca 12 milioane de euro dupa ce a ratat transferul ivorianului Didier Zokora, prea scump. Pe de alta parte, site-ul suporterilor campioanei Angliei, Chelsea, gazduieste discutii aprinse pe marginea unui posibil transfer al lui Mirel Radoi. In fine, site-ul turcesc Galatasaraynews publica o lista a posibilelor achizitii din aceasta vara, pe care, alaturi de nume precum Zokora, Gravesen, Ze Roberto, Basturk si Marcelinho, se regaseste si Radoi.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.