Aici va avea loc un simpozion dedicat acestui desert. Printre temele abordate se numara rolul inghetatei in restauratie si compozitia acestora, rolul inghetatei in lume, caracteristicile dominante, defectele si factorii de calitate ale inghetatei. Organizatorii au invitat conferentiari renumiti din Ungaria, care vor sa le impartaseasca si producatorilor din Romania o parte din experienta lor.
A doua parte a evenimentului este dedicata demonstratiilor practice. Marco Ceschin, Keszthelyi Zoltán, T""th Gábor, tehnicieni de inghetata, vor fi cei care le vor explica participantilor cum se face o inghetata care sa fie si gustoasa, si sa aiba un aspect apetisant. Pe parcursul acestor demonstratii vor fi prezentate si cele mai noi tehnologii de preparare a desertului. (Cristina Andreea Catana)
Despre autor:
Sursa: Jurnalul National
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
-
Spațiile verzi și eficiența energetică, viziunea pentru un București sustenabil
Sursa: green.start-up.ro
-
Dan Mihăescu: Ce trebuie să știe fondatorii despre GapMinder Fund II?
Sursa: start-up.ro
-
Secretele vedetelor de la Hollywood pentru un machiaj impecabil. Tehnici și...
Sursa: garbo.ro
-
Venituri de peste 300 de milioane de euro pentru Jumbo, în 2023. Care sunt...
Sursa: retail.ro
-
Cum se poate evita insolvența. Expertul care s-a ocupat de cazul Blue Air:...
Sursa: wall-street.ro
-
Afirmații delirante din partea unui preot: femeile agresate se*ual trebuie să...
Sursa: kudika.ro
-
UniCredit vede oportunități de consolidare în România
Sursa: futurebanking.ro