Primaria Capitalei a renuntat partial la proiectul celor doua cladiri de peste 30 m, ce urmau sa fie amplasate una langa Ateneul Roman, in fata la Cina, si o alta in fata cladirii Ministerului Administratiei, a anuntat ieri Adrian Iorgulescu, ministr
Primaria Capitalei a renuntat partial la proiectul celor doua cladiri de peste 30 m, ce urmau sa fie amplasate una langa Ateneul Roman, in fata la Cina, si o alta in fata cladirii Ministerului Administratiei, a anuntat ieri Adrian Iorgulescu, ministrul Culturii.

Am vorbit cu primarul Videanu, care mi-a spus ca a abandonat 95% din acest proiect"", a declarat Iorgulescu. El a mai precizat ca primaria nu va renunta insa la parcarea subterana pe patru niveluri, care era inclusa in acest proiect. Jurnalul National a organizat in urma cu o luna dezbaterea publica pe tema ""Reconfigurarii Pietii Revolutiei"", iar concluzia la care s-a ajuns in finalul discutiilor a fost de a nu se construi cele doua cladiri aflate in proiectul municipalitatii. Ministrul Culturii a anuntat un alt proiect, Mall-ul cultural al Bucurestiului, care vizeaza remodelarea spatiului din jurul Salii Palatului. (Daniela Ivan)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.