Victor Ponta a declarat ieri ca majoritatea membrilor Biroului Permanent al Camerei a solicitat ca deplasarile deputatilor in strainatate sa se efectueze doar pentru indeplinirea obiectivelor de aderare ale Romaniei la UE, sa fie deplasari cu caracte
Victor Ponta a declarat ieri ca majoritatea membrilor Biroului Permanent al Camerei a solicitat ca deplasarile deputatilor in strainatate sa se efectueze doar pentru indeplinirea obiectivelor de aderare ale Romaniei la UE, sa fie deplasari cu caracter parlamentar si nu ""vizite de prietenie in tari care de care mai exotice"".

""De cele mai multe ori, Camera a functionat ca agentie de turism in loc sa aprobe acele deplasari care erau absolut necesare"", a mai spus Ponta. Astfel, pentru actiunile la nivelul partidelor politice se vor acoperi cheltuielile numai pentru activitatile ce vor fi organizate de grupurile politice de la Parlamentul European. Propunerile de participare la manifestari internationale primite din partea presedintilor comisiilor sau a sefilor delegatiilor la adunarile parlamentare ale organizatiilor internationale vor fi transmise Biroului Permanent spre aprobare numai daca ele sunt considerate ca fiind oportune de catre Directia de protocol. (C.V.)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.