Umiliti in primul meci din grupa de Spania, ucrainenii au strans randurile si au invins aseara Arabia Saudita cu acelasi scor cu care pierdusera in fata ibericilor, 4-0. Partida de la Hamburg s-a desfasurat practic intr-un singur sens: spre poart

Umiliti in primul meci din grupa de Spania, ucrainenii au strans randurile si au invins aseara Arabia Saudita cu acelasi scor cu care pierdusera in fata ibericilor, 4-0.

Partida de la Hamburg s-a desfasurat practic intr-un singur sens: spre poarta lui Zaid. Rusol a deschis scorul inca din minutul 4, in urma unui corner al lui Kalinicenko. Elevii lui Oleg Blohin au intrat cu 2-0 la cabine, dupa ce Rebrov a marcat cu un sut de la 30 de metri. In primele secunde de la reluare, vedeta Andrei Sevcenko a bifat primul sau gol la Cupa Mondiala, iar pe final, Kalinicenko a inscris si el, aducand la zero golaverajul Ucrainei. ""E ca in povestea Cenusaresei. Dovleacul s-a transformat intr-o caleasca minunata. Cam asta ni s-a intamplat noua"", a comentat selectionerul ucrainean. In urma acestui rezultat, reprezentativa lui Blohin ramane ""in carti"" pentru calificare. In ultima partida din grupa H, ucrainenii vor juca impotriva Tunisiei.

ARABIA SAUDITA - UCRAINA 0-4


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.