Campionii i-au transferat deja pe Valentin Badea, Bogdan Panait, ambii in varsta de 23 de ani, de la FC Vaslui, si pe Adrian Drida, 24 de ani, de la Jiul. Cei trei au semnat ieri contracte pe cate cinci ani. Atacantul Badea si fundasul Panait au

Campionii i-au transferat deja pe Valentin Badea, Bogdan Panait, ambii in varsta de 23 de ani, de la FC Vaslui, si pe Adrian Drida, 24 de ani, de la Jiul. Cei trei au semnat ieri contracte pe cate cinci ani.

Atacantul Badea si fundasul Panait au fost prezentati ieri la sediul clubului Steaua, in vreme ce mijloca-sul Drida a semnat contractul prin fax, de la Arad. Desi n-a apucat inca sa evolueze pentru gruparea din Bdul Ghencea, Valentin Badea pare sa fie unul dintre preferatii patronului Gigi Becali. ""In cel mult un an de zile, Vali Badea va fi indispensabil Stelei. Daca nu am dreptate inseamna ca nu ma pricep la fotbal"", a declarat patronul Stelei dupa prezentarea celor trei. El a mentionat ca achizitionarea celor trei l-a costat destul de mult, doar Drida fiind mai ieftin.

PRETUL STELISTILOR


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.