Franta debuteaza astazi la CM 2006 cu gandul de a sterge rusinea de acum patru ani, cand a parasit pe usa din dos competitia din Japonia si Coreea de Sud. Nici unul dintre jucatorii lui Raymond Domenech nu este insa atat de motivat ca Zinedine Zi
Franta debuteaza astazi la CM 2006 cu gandul de a sterge rusinea de acum patru ani, cand a parasit pe usa din dos competitia din Japonia si Coreea de Sud.

Nici unul dintre jucatorii lui Raymond Domenech nu este insa atat de motivat ca Zinedine Zidane, cel care urmeaza sa agate ghetele in cui la sfarsitul Mondialului german. Zizou, Henry si Ribery au fost cei mai aclamati jucatori francezi la sosirea la Stuttgart, unde ""cocosii"" vor intalni Elvetia, in grupa G, de la ora 19:00. Potrivit cotidianului ""La€™Equipe"" selectionerul formatiei din Hexagon a pregatit o prima surpriza: debutantul Franck Ribery va fi titular. In schimb, David Trezeguet ar urma sa fie, din nou, doar rezerva. Ceea ce explica in mare masura intrebarea retorica a francezului: ""Brazilia cum reuseste sa se descurce cu atatia atacanti? Daca ei reusesc, noi de ce nu reusim?"". De partea cealalta, selectionerul Kobi Kuhn i-a avertizat pe francezi ca Elvetia este o echipa ""tanara si infometata"". Chiar daca fotbalistii din Tara Cantoanelor nu au castigat niciodata pana acum in fata ""cocosilor"", Kuhn spune ca ar fi momentul ca aceasta serie sa ia sfarsit, iar Elvetia sa inceapa Mondialul cu dreptul.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.