Ministrul Apararii Teodor Atanasiu a cerut demisia lui Ionel Zorila, condamnatul pentru masacrul de la Aeroportul Otopeni din 23 decembrie a€™89, angajat pana la momentul dezvaluirilor Jurnalului National pe pozitia de sef al protocolului g
Ministrul Apararii Teodor Atanasiu a cerut demisia lui Ionel Zorila, condamnatul pentru masacrul de la Aeroportul Otopeni din 23 decembrie a€™89, angajat pana la momentul dezvaluirilor Jurnalului National pe pozitia de sef al protocolului generalului Eugen Badalan. Totodata, ministrul confirma existenta unor
conflicte intre seful Statului Major General si seful Directiei Audit, care ar fi putut
prejudicia activitatea MApN. Seful Directiei Audit, generalul Mircea Vasilescu, a acuzat presiuni dinspre Statul Major General intr-un interviu acordat ziarului nostru.


Jurnalul National: Achizitia fregatelor de la britanici a generat un scandal la nivel international. In ce masura credeti ca este implicat MApN intr-un eventual comision ilegal in aceasta afacere?


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.