Nici daca ar fi gasit pestisorul de aur nu i s-ar fi indeplinit atatea dorinte. A jucat intr-un film, o vrea una dintre cele mai mari case de discuri de la noi, i s-a oferit un cec in alb, va avea un videoclip. Si acesta este numai inceputul.

A venit in Romania in urma cu vreo doua luni si deja umple Sala Caf... Deko din cladirea Teatrului National. Cu cateva zile inainte, toate locurile sunt rezervate. Se numeste Alexandrina Hristov, vine din Republica Moldova si se pare ca, in curand, va lua drumul Parisului. Desi are mare nevoie de publicitate, nu apare la orice emisiune. Bravo ei! ""Garantat 100%"" a prezentat-o unui public adecvat si bine a facut. Pentru muzica Alexandrinei au garantat, tot 100%, Paul Nanca si Dan Chisu. Mai nou, una dintre cele mai importante case de discuri
i-a oferit un impresionant cec in alb - un contract pentru trei albume cu finantarea integrala a productiei audio-video si a promotiei. Fiindca prima ei piesa, care a cucerit publicul roman, se intituleaza ""Fata merge pe jos"", tot asa i-a ramas si Alexandrinei numele: ""fata care merge pe jos"". Desi fata circula, evident, cu masina. Zilele trecute, artista a fost la Chisinau, cu ocazia Festivalului de film ""Cronograph"". A participat in calitate de protagonista a filmului ""Trois femmes de Moldavie"", al lui Paul Cuzuioc, regizor stabilit in Austria. De altfel, el a adus-o in Romania si a recomandat-o Fundatiei Phoenix. Paul Cuzuioc va fi regizorul primului videoclip al basarabencei. Iar clipul se va realiza la una dintre cele sapte variante ale cantecului ""Fata merge pe jos"". O veste buna si pentru iubitorii de arta: pentru prima data in Romania vor fi puse in vanzare cateva lucrari plastice semnate Alexandrina Hristov.