Noul tehnician sustine ca va miza pe tineri in perspectiva formarii unei echipe de viitor, dar a evitat discutiile referitoare la obiectivele pentru noul sezon. La prezentarea oficiala a lui Mircea Rednic ca antrenor principal, dintre actionarii dinamovisti a fost prezent doar presedintele Nicolae Badea. ""Am sprijinul tuturor conducatorilor"", a incercat noul tehnician sa evite subiectul, insa este cert ca o parte a sefilor inca nu agreeaza numirea sa. Trecand peste acest aspect, ""Puriul"" a comentat venirea sa in Stefan cel Mare: ""Pot spune ca mi s-a indeplinit un vis. Am mai avut oferte, chiar mai tentante financiar, insa am ales cu sufletul"". VIITOR. Referitor la lot, Rednic a precizat ca are o lista cu jucatorii pe care si-i doreste, fara insa a da nume. ""In primul rand imi doresc fotbalisti de caracter. Dar nu-mi fac probleme ca voi fi tradat. Cu siguranta vor fi transferuri, dar nu mai mult de patru-cinci"", a spus tehnicianul cainilor. La randul sau, presedintele Nicolae Badea a declarat: ""Isi poate alege oricare jucator doreste si sa-l prezinte Consiliului de Administratie"". Vehiculata venire a fostului international Ionel Ganea nu a fost nici confirmata, dar nici infirmata. ""Nu pot discuta momentan despre acest subiect, dar, asa cum am mai spus, ma voi baza pe cateva noutati. Important este ca si ei sa isi doreasca sa joace la Dinamo"", a incheiat Rednic. STABILITATE
""Contractul lui Mircea Rednic este pe doi ani, cu optiune de prelungire. Am cautat sa gasim o stabilitate si sa uitam greselile trecutului. In legatura cu momentele mai putin placute, trebuie sa vorbim mai putin si sa facem mai mult. Nu a fost deloc un an reusit pentru noi""
Nicolae Badea - presedinte Dinamo SUSTINERE
""Calificarea in UEFA este un lucru pozitiv, dar stiu ca nu am o misiune usoara. Sunt constient ca voi avea foarte mult de munca, iar important este ca am sustinere, pentru ca avem nevoie de liniste. Nu ma sperie faptul ca la Dinamo s-au schimbat foarte multi antrenori in sezonul precedent""
Mircea Rednic - antrenor Dinamo CORNEL DINU, BAUT LA VOLAN