Inspirata de un Arjen Robben in forma maxima, trupa lui Marco Van Basten a debutat cu dreptul in grupa C a turneului final, invingand la limita ambitioasa reprezentativa a Serbiei. Pe o caldura neobisnuita pentru aceasta perioada a anului, la Leip

Inspirata de un Arjen Robben in forma maxima, trupa lui Marco Van Basten a debutat cu dreptul in grupa C a turneului final, invingand la limita ambitioasa reprezentativa a Serbiei.

Pe o caldura neobisnuita pentru aceasta perioada a anului, la Leipzig, cele doua echipe au inceput lent, tatonandu-se. Impulsionati de circa 25.000 de suporteri, care au creat si un puternic impact cromatic in tribune, olandezii au impins treptat jocul in terenul advers. Cu toate acestea, in conditiile in care Van Nistelrooy pare iesit din forma, iar Van Persie e prea crud, echilibrul a fost rupt doar printr-o zvacnire marca Arjen Robben. In minutul 18, senzationala extrema dreapta a lui Chelsea a tasnit dintre stoperii sarbi, Djordjevici si Krstajici, executandu-l cu sange rece pe portarul Jevrici. Desi i-a scos din teren pe experimentatii Kezman si Milosevici, fortand cu lupii tineri, Zigici si Ljuboja, antrenorul sarbilor, Ilija Petkovici, n-a rezolvat mare lucru, olandezii reusind sa pastreze pana la final avantajul luat rapid. Asa cum era de asteptat, pentru impactul pe care l-a avut asupra intalnirii, Arjen Robben a fost ales omul meciului.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.