Incurajati de circa 20.000 de suporteri, mexicanii au inceput cu dreptul turneul final. Iranienii au rezistat doar o repriza, ""aztecii"" inclinand evident balanta dupa revenirea de la cabine. EROU. Deschiderea scorului a survenit in minutul 28, ca

Incurajati de circa 20.000 de suporteri, mexicanii au inceput cu dreptul turneul final. Iranienii au rezistat doar o repriza, ""aztecii"" inclinand evident balanta dupa revenirea de la cabine.
EROU. Deschiderea scorului a survenit in minutul 28, cand Omar Bravo s-a plasat excelent in apropierea portii si a deviat in plasa lovitura de cap a lui Franco. Asiaticii au egalat opt minute mai tarziu, cand stoperul Golmahammadi a reluat fulgerator un corner executat de Mahdavikia. Iranienii au cazut inexplicabil dupa pauza, iar eroul mexican al serii, Omar Bravo, a reusit ""dubla"" in urma unui lant de erori ale defensivei adverse. Zarurile au fost aruncate cu 11 minute inaintea finalului, cand brazilianul naturalizat, Zinha, a fructificat o centrare a lui Fonseca. Cu o victorie in urmatorul meci, contra Angolei, mexicanii si-ar putea asigura biletele pentru ""optimi"".
POLITICA. Meciul de la Nurnberg a fost precedat de o manifestatie organizata de Consiliului central al Evreilor din Germania si alte asociatii nonguvernamentale, in timpul careia 1.000 de persoane au protestat fata de politica Iranului si a presedintelui sau, Mahmoud Ahmadinejad. Sambata, vicepresedintele iranian Mohammad Aliabadi a vizitat echipa lui Branko Ivankovici in cantonamentul de la Nurnberg, iar fortele de ordine au fost nevoite sa intervina pentru a dispersa un grup de simpatizanti ai extremei drepte din Germania, care manifestau in semn de sustinere a lui Ahmadinejad.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.