Desi au dominat partida, handbalistii romani nu au reusit sa obtina nici o victorie de palmares, pierzand ieri la Bucuresti in prima mansa a barajului de calificare la Mondiale, cu Norvegia, scor 29-30 (14-15). Ultimele cinci editii ale Campionatu

Desi au dominat partida, handbalistii romani nu au reusit sa obtina nici o victorie de palmares, pierzand ieri la Bucuresti in prima mansa a barajului de calificare la Mondiale, cu Norvegia, scor 29-30 (14-15).

Ultimele cinci editii ale Campionatului Mondial de Handbal masculin au fost un subiect inchis pentru nationala Romaniei. Turneul final din Germania, de anul viitor, este aproape de a deveni o himera pentru cel mai valoros lot din ultimii ani. Elevii lui Lucian Rasnita au pierdut ieri, in fata a 3.500 de suporteri veniti sa-i sustina la Sala Polivalenta, meciul tur al barajului de calificare cu Norvegia, scor 29-30, si au sanse reduse de a merge mai departe. Deznodamantul se da sambata viitoare la Stavanger.
DEZAMAGIRE. Selectionerul Romaniei, Lucian Rasnita, a declarat la sfarsitul partidei ca diferenta pe teren a facut-o experienta mai mare a echipei scandinave. ""Este pacat ca am pierdut. Desi nu au impresionat la capitolul artistic, norvegienii au jucat pragmatic"", a subliniat Rasnita, care a apreciat totusi jocul bun al romanilor si faptul ca lotul se incheaga de la meci la meci. De partea cealalta, selectionerul Norvegiei, Gunnar Pettersen, s-a considerat norocos. ""A fost un meci greu, dar trebuie sa recunosc faptul ca am avut noroc. Romania ne putea invinge la patru-cinci goluri"", a declarat Pettersen.

JURCA VREA ""RAZBOI""


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.