Desi in ultimele trei luni si jumatate nu a jucat nici macar 180 de minute, atacantul lui AS Roma va intra azi pe teren cu orice pret.

Cutremurata la propriu de scandalul meciurilor trucate, Italia va incerca azi, la Hanovra, sa-si spele imaginea in primul meci pe care-l va sustine la Cupa Mondiala, contra debutantei Ghana.
AMBITIE. Cum se zvoneste ca nu mai putin de opt jucatori care fac parte din lotul deplasat in Germania de Marcello Lippi urmeaza sa fie anchetati de Procuratura la revenirea in Peninsula, se pare ca italienii sunt hotarati sa moara pe teren, chiar daca in fata vor avea o reprezentativa mult mai slab cotata. Pe aceeasi linie se inscrie si incapatanarea lui Francesco Totti de a intra azi pe gazon, desi doctorii l-au avizat ca nu este inca apt pentru acest lucru. ""Am venit la Cupa Mondiala ca sa joc si asta am de gand sa fac. Stiu ca nu am meciuri in picioare si ma simt de abia la 60% din capacitate, dar nu ma intereseaza acest lucru. Decizia finala o va lua antrenorul, dar eu sper ca voi juca"".
DILEMA. Accidentat in februarie la glezna, Totti nu a evoluat in ultimele trei luni si jumatate decat trei reprize, dintre care ultima la finele saptamanii trecute, contra formatiei de tineret a lui MSV Duisburg. In fata a 20.000 de spectatori, coechipierul lui Chivu de la AS Roma a evoluat pe toata durata partii secunde, miscandu-se destul de bine. ""Totti isi recapata increderea in sine, dar vine dupa o perioada lunga de absenta si nu pot sa risc cariera unui jucator pentru un meci, fie el si de campionat mondial. Sper totusi ca, la ora partidei cu Ghana, sa avem doar doi jucatori indisponibili si nu trei"", a declarat luni, in cadrul unei conferinte de presa, selectionerul Marcello Lippi, care nu va putea conta azi deloc pe Zambrotta si Gattuso, ambii accidentati.

CEA MAI TANARA ECHIPA