Dupa Gaziantep, o alta echipa din strainatate este interesata de aducerea ca antrenor a lui Razvan Lucescu. Este vorba de Brescia, echipa pe care a pregatit-o in trecut si Mircea Lucescu si care evolueaza acum in Serie B. VARIANTE. Patronul gruparii
Dupa Gaziantep, o alta echipa din strainatate este interesata de aducerea ca antrenor a lui Razvan Lucescu. Este vorba de Brescia, echipa pe care a pregatit-o in trecut si Mircea Lucescu si care evolueaza acum in Serie B.
VARIANTE. Patronul gruparii italiene, Gino Corioni, a recunoscut interesul pentru aducerea lui Lucescu junior, care in zilele urmatoare ar trebui sa decida daca va ramane sau nu la Rapid. ""Razvan este foarte bun"", a spus Corioni, potrivit site-ului sportIsland.net. Oficialul Bresciei a mentionat ca un alt tehnician care ar putea veni la echipa este Massimo Ficcadenti, care trebuie insa sa-si rezilieze contractul cu Verona. ""Si antrenorul de la Verona imi place, dar nu putem astepta prea mult"", a mai spus Corioni.
INCERTITUDINE. Razvan Lucescu a plecat in vacanta fara sa anunte oficial daca va continua la Rapid si in sezonul viitor sau daca va accepta sa mearga la Poli Timisoara, singurul lucru cert fiind ca tehnicianul a respins propunerea venita de la gruparea turca Gaziantepspor. Totusi, actionarul Jean Valvis sustine ca a avut o discutie cu Lucescu in urma careia l-a convins pe acesta sa ramana in Giulesti. In cazul in care Razvan va pleca, cum variantele Rednic si Sabau au cazut, oficialii rapidisti se gandesc sa-l aduca la conducerea tehnica pe Gica Hagi.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.