Inca un Mondial fara Romania! Asta e, deja ne-am obisnuit! De azi, gata cu Divizia lui Mitica, gata cu fitele lui Mutu, cu hachitele lui Piti sau cu banii lui Gigi! Incepe fotbalul adevarat! Timp de o luna, cele mai mari vedete ale lumii se vor infru
Inca un Mondial fara Romania! Asta e, deja ne-am obisnuit! De azi, gata cu Divizia lui Mitica, gata cu fitele lui Mutu, cu hachitele lui Piti sau cu banii lui Gigi! Incepe fotbalul adevarat! Timp de o luna, cele mai mari vedete ale lumii se vor infrunta pentru glorie si pentru bani, iar tinerele talente vor incerca sa se afirme pe cea mai stralucitoare scena cu putinta. Fara indoiala, nemtii au pregatit la milimetru aceasta competitie, care devine tot mai grandioasa, asa ca nimic nu poate opri spectacolul. In faza grupelor vom mai avea probabil parte de meciuri mai slabe, dar toti ochii vor fi atintiti pe favorite, pentru a vedea cum "se misca" Ronaldinho, Totti, Raul sau Gerrard in meciurile de incalzire. Chiar daca grupele par cu cate doua favorite certe, exceptia este cea a Argentinei, cu siguranta vom avea parte de surprize, mai ales din partea necunoscutelor Togo, Angola, Coasta de Fildes sau Ghana, toate calificate in premiera la Mondiale. Africanii pot iesi in evidenta cu usurinta, prin prestatii senzationale sau deziluzionante, ramane de vazut. Peste o luna vom sti daca super-favorita Brazilia va pastra cupa la Rio, daca "subtirica" Germanie va profita de avantajul terenului propriu, daca Zidane se va retrage cu fruntea sus din fotbal, daca Olanda este chiar asa de sperietoare pe cat ni s-a parut noua, daca Argentina il va transforma pe Messi in noul Maradona pentru un triumf atat de asteptat sau daca Italia va trece peste scandalul urias din Serie A. Pana pe 9 iulie, sa ne infruptam din fotbalul mare! (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.