Jurnalul National lanseaza astazi o rubrica in care declaratiile unor politicieni sunt puse fata-n fata cu ziceri ale unor personaje biblice si/sau bisericesti. EMIL CONSTANTINESCU (foto) a fost audiat ca reclamant in dosarul mineriadei din 1990.

Jurnalul National lanseaza astazi o rubrica in care declaratiile unor politicieni sunt puse fata-n fata cu ziceri ale unor personaje biblice si/sau bisericesti.

EMIL CONSTANTINESCU (foto) a fost audiat ca reclamant in dosarul mineriadei din 1990. Ocazie cu care s-a pronuntat impotriva eliberarii lui Miron Cozma si a sustinut ca vrea sa afle si despre dosarul lui C.V. Tudor, care s-ar face vinovat, in opinia sa, de faptul ca a vrut ""inlaturarea prin forta a regimului Constantinescu"".

SFANTUL VASILE: ""Cei ce vor sa se vada pe ei insisi in ce stare se afla nu pot face aceasta altfel decat prin fuga de voile lor si prin ascultare si linistire, mai ales cei patimasi si neinfranati in poftele lor mici si mari."" (Dragos Moldovan)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.