Detinutii de la Penitenciarul Bacau au gasit o cale de a uita, macar temporar, de faptul ca sunt in inchisoare. Unii dintre ei si-au descoperit, in timpul detentiei, calitati de artisti, pictura fiind domeniul care i-a atras. 20 dintre ei au inaugur
Detinutii de la Penitenciarul Bacau au gasit o cale de a uita, macar temporar, de faptul ca sunt in inchisoare. Unii dintre ei si-au descoperit, in timpul detentiei, calitati de artisti, pictura fiind domeniul care i-a atras. 20 dintre ei au inaugurat miercuri o expozitie de pictura, completata cu goblenuri sau sculpturi. Cele 92 de lucrari au fost executate in diferite tehnici: grafica, acuarela, ulei pe panza. Proiectul "Forma si culoare", a fost initiat de Serviciul "Reeducare" al penitenciarului bacauan si s-a bucurat de sprijin din partea Manastirii Carmelitane din Luncani.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.