GHINION - Trupa Datina, blocata in lift Marius si Andreea, componentii trupei Datina (foto), au intarziat mai bine de jumatate de ora, sambata, la un concert pe care l-au sustinut in Sighetul Marmatiei: ""Am ramas blocati in liftul hotelului mai bin

GHINION - Trupa Datina, blocata in lift
Marius si Andreea, componentii trupei Datina (foto), au intarziat mai bine de jumatate de ora, sambata, la un concert pe care l-au sustinut in Sighetul Marmatiei: ""Am ramas blocati in liftul hotelului mai bine de 20 de minute. Marius a strigat dupa ajutor, in speranta ca ne va auzi cineva. Nu personalul hotelului ne-a salvat, ci un amic de-l nostru care ne cauta innebunit"", povesteste, acum amuzata, Andreea. (Simona Ecovoiu)

DEGHIZARE - Adrian Enache, sub pseudonim

Sufocati de colegii lor din noul val, artistii lansati in anii a€™90 cauta diverse portite prin care piesele lor sa ajunga pe frecventele posturilor de radio. Adrian Enache este convins ca numele sau este o tinichea, pe care o poarta de coada de cativa ani. ""Sunt asociat cu o muzica demodata, desi sunt printre putinii care s-au adaptat noilor curente, lucrand cu compozitori si orchestratori foarte tineri. Zilele trecute am lansat o piesa noua intr-un club de la mare, care s-a bucurat de mare succes. Oamenii nu stiau cine o canta. Asa m-am hotarat sa o trimit radiourilor sub pseudonim, cum a fost cazul Morandi"". (Dana Cobuz)

ADAPTARE - Semnal M si rockul vesnic

Unul dintre putinele cluburi de pe Litoral unde muzica rock se afla permanent in ""meniu"" este White Horse din Costinesti. Din cand in cand sunt invitati si artisti care presteaza live. Saptamana trecuta, a fost randul lui Semnal M. Clujenii s-au adaptat rapid gusturilor publicului foarte tanar, cantand evergreen-uri rock, de la Pink Floyd la Queen. Ce nu fac artistii sa-i asculte lumea! (Dana Cobuz)

CANTA GAINA - Sotul lui Gyorfi ii va purta numele

In sfarsit, Daniela Gyorfi nu mai vorbeste despre silicoane, ci despre maritis. Vedeta si iubitul ei, George Tal, vor sa se casatoreasca la sfarsitul lui 2006. Solista manelista l-a cunoscut pe George anul acesta, in Germania. El s-a mutat in Romania, iar acum locuiesc impreuna. Daniela s-a gandit si la rochia de mireasa, iar verighetele si le vor comanda in Germania. Dupa nunta, ambii vor purta numele celuilalt. Adica familia se va numi: Gyorfi - Tal. Sau Tal - Gyorfi. (Catalina Iancu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.