Steaua Olaroiu nu s-a decis ce va face Antrenorul Stelei, Cosmin Ola­roiu, a declarat, pentru cotidianul ucrainean "Blik", ca poarta inca discutii cu finantatorul Gigi Becali despre continuarea carierei la clubul ros-albastru. "Sa nu

Steaua

Olaroiu nu s-a decis ce va face

Antrenorul Stelei, Cosmin Ola­roiu, a declarat, pentru cotidianul ucrainean "Blik", ca poarta inca discutii cu finantatorul Gigi Becali despre continuarea carierei la clubul ros-albastru. "Sa nu uitam ca inca am obligatii contractuale fata de Steaua, desi angajamentul se apropie de final. Acum, obiectivul este sa ma calific din nou in Liga si sa inchei cu bine sezonul. Nu am stabilit nici macar unu la suta unde imi voi continua cariera", a spus Oli.

Accidentare

Madalin Ciuca si-a rupt nasul

Fundasul Universitatii Craiova a fost accidentat la nas de propriul portar, in partida castigata de Stiinta cu 2-0 la Targu Jiu. Fotbalistul a fost lovit la un duel aerian de Mircea Bornescu si s-a ales cu o nara rupta. Ciuca a primit ingrijiri medicale, dar nu a mai putut continua meciul. El este incert si pentru partida de marti pe care Universitatea o joaca pe teren propriu cu Jiul Petrosani.

Sansa

Cioroianu are sanse cu „Stiinta"

Tehnicianul Florin Cioroianu, adus de la echipa de tineret a Universitatii Craiova pentru a asigura interimatul dupa plecarea lui Stefan Stoica, ar putea sa ramana la echipa si in sezonul viitor. „Cioroianu ma pune in mare incurcatura cu aceste victorii si iau in considerare varianta sa-l tin la echipa si din vara. Sunt multumit de modul in care au jucat baietii", a spus patronul Adrian Mititelu, care a negat varianta ca postul sa fie ocupat de Gheorghe Craioveanu: „El poate sa vina la Craiova, dar in vacanta, la vara".

Dezvaluire

Penescu se ia de Chita

Patronul formatiei FC Arges, Cornel Penescu, spune ca jucatorul Alin Chita se teme sa confirme public marturisirile pe care le-a facut conducerii in legatura cu intalnirea pe care a avut-o cu Viorel Ilinca inaintea meciului cu CFR Cluj.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.