Mentionarea obiectivului profesional in CV este recomandata de majoritatea expertilor in resurse umane. Sectiunea din CV care se refera la obiectivul profesional este mai ales utila acelor persoane care trimit CV-ul unei companii ce are mai multe
Mentionarea obiectivului profesional in CV este recomandata de majoritatea expertilor in resurse umane.

Sectiunea din CV care se refera la obiectivul profesional este mai ales utila acelor persoane care trimit CV-ul unei companii ce are mai multe pozitii disponibile.
Adaugarea obiectivului profesional este obligatorie in situatia celor care participa la targurile de joburi. Pe de alta parte, lipsa din CV a obiectivului profesional il poate face pe angajator sa creada ca nu sunteti inca decis in privinta viitorului dumnevoastra profesional. Cea mai simpla metoda de a adauga in CV obiectivul profesional este de a scrie, pur si simplu, domeniul sau, si mai simplu, profesia in care doriti sa va construiti o cariera, fara a adauga alte amanunte.
Se prefera o abordare mai detaliata a calitatilor care va recomanda pentru domeniul pe care l-ati ales. Prin urmare, ar trebui sa scrieti in cadrul acestei sectiuni, pe langa titlul jobului dorit si cateva competente pe care le aveti. Pe langa aceste competente, trebuie sa mentionati si principalele beneficii pe care le poate avea compania daca decide sa va angajeze. Va puteti argumenta calitatile detinute prin mentionarea perioadei de experienta pe care o aveti in domeniul profesional respectiv. Nu uitati, insa, ca sectiunea obiectivului profesional trebuie sa se reduca la o fraza scurta, clara si concisa.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.