Fotbalistii si oficialii de la Steaua au sarbatorit pana spre dimineata, la un restaurant din Bucuresti, castigarea titlului cu numarul 23 din istoria clubului, cantand si dansand pe ritm de manele. Imediat dupa ce au primit trofeul si medaliile de c
Fotbalistii si oficialii de la Steaua au sarbatorit pana spre dimineata, la un restaurant din Bucuresti, castigarea titlului cu numarul 23 din istoria clubului, cantand si dansand pe ritm de manele. Imediat dupa ce au primit trofeul si medaliile de campioni, jucatorii stelisti, antrenorul Cosmin Olaroiu si membrii conducerii FC Steaua, fara Gigi Becali, s-au indreptat cu autocarul spre Restaurantul "Trattoria Il Calcio" din Herastrau, pentru a sarbatori succesul. Pe usa restaurantului au fost afisate mesajele "Inventar. Se numara campionii" si "Gigi, MM si Oli, la Il Calcio vin campionii". Stelistii au cantat si au dansat pe acordurile melodiilor cantate de Sorin "Copilul de Aur", Adi de la Valcea si Caval. Stelistii au fost entuziasmati de o melodie care imita acordurile hit-ului "Maria", al formatiei Scooter, al carei refren a fost: "Steaua este numai una / Ne mandrim cu ea in toata lumea / Steaua este fermecata / Echipa noastra calificata". Cosmin Olaroiu, aflat la primul titlu din cariera sa de antrenor, a spus ca principalul obiectiv al Stelei este accederea in grupele Ligii Campionilor. "Ne trebuie sansa si intarirea lotului ca sa ajungem acolo. Acest titlu este o incununare a muncii pe care am depus-o in acesti cinci ani. Emotii am avut, pentru ca ceva s-a stricat inauntru dupa meciul de la Middlesbrough, pe care n-o sa-l uit niciodata", a spus Olaroiu. Acesta nu crede ca Steaua se va mai desparti in aceasta vara de vreun jucator, dupa transferul lui Ogararu la Ajax. "Vrem sa aducem alti fotbalisti de valoare. Mai avem nevoie de patru, cinci jucatori, pentru ca acum avem un lot subtire", a spus Olaroiu. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.